Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem
Popis
Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy
S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři
- počet stran: 168
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 4.9.2017
- šířka: 216mm
- výška: 16mm
- hmotnost: 824g
- ISBN: 978–80–87575–81–9