Provence - Škola provensálké kuchyně
Provence - Škola provensálké kuchyně
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří.
Celý popis
449 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
449 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
28.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
28.11.2024 -
29.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
- Datum vydání: 18. 10. 2021
- Počet stran: 352
- ISBN: 978–80–276–0334–3
- Vazba: pevná vazba