10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 28003237

Vladimír Mikeš;Václav Johanus: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Vladimír Mikeš;Václav Johanus: Proč se klepou řízky - Chemie v kuchyni

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Celý popis
268 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
268 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

28.11.2024 na výdejním místě
28.11.2024 - 29.11.2024 na vaší adrese

Popis

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
  • Datum vydání: 14. 02. 2023
  • Počet stran: 184
  • Vazba: BC