Petr Herynek: České Vánoce v kuchyni
Petr Herynek: České Vánoce v kuchyni
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala.
Celý popis
358 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
358 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 3 kusy
2.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
2.12.2024 -
4.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Velká obrazová publikace popisuje jednotlivé vánoční svátky, s nimi spojené rituály a jídla, tradiční i netradiční, která se k jednotlivým dnům připravovala. Kromě zapomenutých receptů jsou tu i návody na výrobu figurálních pečiv, využívaných ke zdobení vánočních stromečků, k výrobě betlémů, dárků a podobně. Dozvíme se zajímavosti o jednotlivých plodinách, ovoci, okrasných rostlinách vhodných ke kuchyňskému zpracování, o zelenině a potravinách. Zmíněno je i cizokrajné ovoce, vánoční vůně a koření. Samostatnou kapitolou publikace je část nazvaná „Vzpomínky a recepty z Pošumaví“.
- Datum vydání: 01. 11. 2010
- Počet stran: 160
- ISBN: 978–80–257–0352–6
- Vazba: Pevná bez přebalu matná