10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11714888

Miroslav Légl: Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Miroslav Légl: Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Recepty a postupy přípravy teplých pokrmů

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Celý popis
350 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
350 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

29.11.2024 na výdejním místě
29.11.2024 - 2.12.2024 na vaší adrese

Popis

Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace

Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších

více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím

principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných,

s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž,

stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který

mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav.

Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie po Austrálii,

od Středomoří po Karibik, od evropských zvyků po asijské, od

tradic Afriky po novinky Dálného východu, důsledně za použití běžně

dostupných, obyčejných surovin. Společně s publikací Vaříme bez soli

si klade za cíl stát se návodem ke změně osobního výživového stylu člověka,

který má zájem o své zdraví a kvalitu života. Je určena především

těm, kdo z nějakého důvodu musejí nebo chtějí používání soli a průmyslové

chemie výrazně omezit nebo z jídelníčku zcela vyloučit. Stejně užitečná bude

i pro ty, na jejichž dovednosti závisí zdravotní stav a kvalita budoucího života

nejmladší generace. Zároveň je vhodná pro zájemce o zdravý životní styl,

kteří s kuchařským uměním teprve začínají.
  • Datum vydání: 01. 06. 2015
  • Počet stran: 364
  • ISBN: 978–80–7281–495–4
  • Vazba: Pevná bez přebalu lesklá