10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 20386720

Matthias F. Mangold: Zvěřina - Jak na to

Matthias F. Mangold: Zvěřina - Jak na to

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. Celý popis
179 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
179 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

29.11.2024 na výdejním místě
29.11.2024 - 2.12.2024 na vaší adrese

Popis

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
  • Datum vydání: 06. 09. 2022
  • Počet stran: 64
  • ISBN: 978–80–7541–255–3
  • Vazba: brožovaná vazba