Matthias F. Mangold: Zvěřina - Jak na to
Matthias F. Mangold: Zvěřina - Jak na to
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony.
Celý popis
179 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
179 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
29.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
29.11.2024 -
2.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
- Datum vydání: 06. 09. 2022
- Počet stran: 64
- ISBN: 978–80–7541–255–3
- Vazba: brožovaná vazba