Lorenz-Ladener Claudia: Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
Lorenz-Ladener Claudia: Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
Popis
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
- počet stran: 120
- produkt: Knihy – paperback
- datum vydání: 20.7.2016
- šířka: 162mm
- výška: 11mm
- hmotnost: 256g
- ISBN: 978–80–247–5785–8
- jazyk: česky