kolektiv autorů: Čokoláda - 50 snadných receptů
kolektiv autorů: Čokoláda - 50 snadných receptů
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“.
Celý popis
190 Kč
Zboží od:
BOOKTOOK
190 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
16.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
16.1.2025 -
17.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“. Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
- počet stran: 128
- produkt: Knihy – vázané
- datum vydání: 1.10.2013
- šířka: 152mm
- výška: 21mm
- hmotnost: 484g
- ISBN: 978–80–206–1357–8
- jazyk: česky