10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 47122553

Jessica Easto: Jak ochutnávat kávu - Rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek

Jessica Easto: Jak ochutnávat kávu - Rozvíjejte své senzorické schopnosti a vychutnejte si každý šálek

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje. Celý popis
314 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
314 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední 2 kusy

21.1.2025 na výdejním místě
21.1.2025 - 22.1.2025 na vaší adrese

Popis

Odbornice na domácí přípravu kávy a autorka knihy Manuál pro milovníka kávy vás zavede do širokého světa chutí tohoto tmavého nápoje.

Už jste si někdy koupili kávu založenou na lahodných chuťových tónech – lesní ovoce, mléčná čokoláda, lískový ořech – a nic z toho jste ve svém šálku nenašli? Mezi milovníky kávy je to běžná zkušenost.

V dnešní době může vysoce kvalitní káva chutnat na všechny způsoby, a to díky technikám pražení, které pomáhají vyniknout kvalitám zrn. Kromě této charakteristické chuti kávy můžete ve svém šálku skutečně najít náznaky ovoce, čokolády a ořechů – stačí jen trocha znalostí, trocha cviku a schopnost zpomalit a ochutnávat.

Autorka bestsellerů Jessica Easto vysvětluje, proč nejsou chuťové tóny u kávy vždy tak jednoduché jako u jiných nápojů, jako je víno, pivo a lihoviny. Dozvíte se, jak kávu vnímají naše smysly, co vytváří a ovlivňuje její chuť a jak procvičovat své senzorické dovednosti pomocí stejných nástrojů jako profesionálové baristé.

Díky devatenácti cvičením, která vám pomohou identifikovat a mluvit o tom, co ochutnáváte, získáte „rozvinutější patro“, lepší schopnost vybrat si kávu, kterou si zamilujete, a lepší porozumění všem nuancím skrytým v malých zrnkách.

  • Datum vydání: 17. 09. 2024
  • Počet stran: 196
  • ISBN: 978–80–247–2451–5
  • Vazba: brožovaná vazba