10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11788981

Jaro - Svěží jídla ze sezonních surovin

Jaro - Svěží jídla ze sezonních surovin

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek – edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. Celý popis
359 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
359 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

2.12.2024 na výdejním místě
2.12.2024 - 3.12.2024 na vaší adrese

Popis

Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek – edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.

V první ze čyř plánovaných kuchařek – JARO – najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.

Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů – testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o „moderní lidový kalendář se super recepty“.

Vařte podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchař v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začt i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně.

  • Datum vydání: 01. 04. 2016
  • Počet stran: 160
  • ISBN: 978–80–87575–49–9
  • Vazba: Pevná bez přebalu matná