Jarmila Schreiberová: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti
Jarmila Schreiberová: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně – tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
Celý popis
584 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
584 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
2.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
2.12.2024 -
3.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně – tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.
Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.
V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.
Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.
- Datum vydání: 01. 10. 2016
- Počet stran: 482
- ISBN: 978–80–904757–1–7
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá