10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12046649

Jarmila Schreiberová: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Jarmila Schreiberová: Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně – tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. Celý popis
584 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
584 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

2.12.2024 na výdejním místě
2.12.2024 - 3.12.2024 na vaší adrese

Popis

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně – tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

  • Datum vydání: 01. 10. 2016
  • Počet stran: 482
  • ISBN: 978–80–904757–1–7
  • Vazba: Pevná bez přebalu lesklá