10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11401200

Jana Vlková: Pampelišky k jídlu

Jana Vlková: Pampelišky k jídlu

Autor: Jana Vlková
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie. Celý popis
225 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
225 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

19.11.2024 na výdejním místě
19.11.2024 - 20.11.2024 na vaší adrese

Popis

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

  • Datum vydání: 14. 02. 2019
  • Počet stran: 96
  • ISBN: 978–80–907055–1–7
  • Vazba: pevná vazba