Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici.
Celý popis
Sleva 6 %
354 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
330 Kč
Zboží od:
TvFit.cz
Sleva 6 %
354 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
330 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
4.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
4.12.2024 -
6.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu? Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.