Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově
Hlavní jídla, pečivo a speciality bezlepkově
Popis
Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak…. – směs receptů určených pro váši snídani, svačinu, oběd, večeři, ale i na slavnostní a jedinečné chvíle – recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot – rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava – recepty jsou vyladěné a pravidelně používané – recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci – vše je z dostupných surovin s přesným popisem a s uvedením druhu bezlepkové mouky nebo směsi – pečivo si minimálně tři dny i po vytažení z mražáku zachová svoji chuť i konzistenci – kniha má obsah i s fotkami receptů umožňující rychlý výběr očima dle aktuální chuti – vyzkoušejte Jídlo už bez dalších kompromisů