Danka Šárková: Zvěřinová kuchařka
Danka Šárková: Zvěřinová kuchařka
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl.
Celý popis
531 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
531 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Poslední kus
19.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
19.12.2024 -
20.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
- Datum vydání: 15. 07. 2024
- Počet stran: 128
- ISBN: 978–80–87740–53–8
- Vazba: pevná vazba