Claudia Lorenz-Ladener: Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení
Claudia Lorenz-Ladener: Nakládáme zeleninu - Zdravě pomocí mléčného kvašení
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí.
Celý popis
314 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
314 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
10.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
10.12.2024 -
11.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
- Počet stran: 120
- ISBN: 978–80–247–5785–8
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá