10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 48499123

Altera Jiří, Alterová Libuše: Zpracování masa & Domácí zabijačka

Altera Jiří, Alterová Libuše: Zpracování masa & Domácí zabijačka

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Novinka
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
784 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
784 Kč
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Popis

Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového.

Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených.

Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků.

Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků.

Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).

  • počet stran: 238
  • produkt: Knihy – vázané
  • datum vydání: 13.11.2024
  • šířka: 168mm
  • výška: 24mm
  • hmotnost: 572g
  • ISBN: 978–80–88306–30–6
  • jazyk: česky