Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Alena Doležalová: Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového.
Celý popis
134 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
134 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
5.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
5.1.2025 -
7.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z vepřového, ale i dalších druhů masa domácích zvířat. Kniha obsahuje i různé způsoby konzervování masa. Zpestřením jsou navíc recepty na zeleninové přílohy a saláty.
- Datum vydání: 01. 01. 2016
- Počet stran: 216
- ISBN: 978–80–7322–192–8
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá