Alena Doležalová: Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Alena Doležalová: Remoska v moderní i babiččině kuchyni
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty… I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie.
Celý popis
314 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
314 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
5.1.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
5.1.2025 -
7.1.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Remosku používaly už naše babičky, a co v ní upekly za dobroty… I v důsledku zdražování energií dnes prožívá remoska renezanci, uvádí se, že oproti klasické troubě má čtvrtinovou spotřebu elektrické energie. Nejen proto remoska začíná být v našich domácnostech čím dál více oblíbená. Můžeme v ní připravit pokrm pro celou rodinu v jedné nádobě, bez zbytečného nepořádku a mnohdy chutněji, než v klasické troubě. A je to praktický pomocník nejen do domácnosti, ale i na chatu, chalupu a všude tam, kde nemáme klasickou troubu.
- Datum vydání: 10. 11. 2022
- Počet stran: 160
- ISBN: 978–80–7322–241–3