Pražský kul institut Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
Popis
Ryby, drůbež, zvěřina – Jednoduše & dokonale Roman Vaněk, Jana Vaňková Objevte skutečné kouzlo moderní české kuchyně s touto jedinečnou kuchařkou! Díky pečlivě vybraným receptům si na své přijdou jak gurmáni, tak i úplní začátečníci. Kniha nabízí přehlednou strukturu „krok za krokem“, takže každý recept zvládnete snadno a rychle. V kuchařce najdete osvědčené recepty na lahodné pokrmy z ryb, drůbeže a zvěřiny. Od krémových polévek, jako je polévka z uzeného kapra nebo krůtí kari polévka, přes gurmánská hlavní jídla, mezi nimi například kachní prsa s pomeranči, jehněčí kari s jablky, nebo grilovaného mořského vlka v solné krustě, až po speciality, jako je jelení ragú s brusinkami nebo bažant nadivoko. Každý recept vyzdvihuje čerstvé suroviny a jednoduchost přípravy. Ať už plánujete slavnostní oběd s rodinou, chcete experimentovat s chutěmi divočiny, nebo hledáte rychlé a zdravé recepty na všední den, tato kuchařka vás nezklame. Najdete zde inspiraci na přípravu pstruha ve slaninové omáčce, králičího ragú s olivami, kachního červeného kari, srnčí svíčkové nebo muflona na majoránce. Tato kniha vás provede světem receptů, kde kvalita surovin a promyšlená příprava vedou k dokonalému výsledku. Nečekejte – vaření nikdy nebylo jednodušší, zábavnější a chutnější! Název: Ryby, drůbež, zvěřina – Jednoduše & dokonale Autoři: Roman Vaněk, Jana Vaňková Vydavatelství: Prakul Production, s. r. o. EAN: 9788087737583 Formát: A4 Vazba: pevná Počet stran: 96