Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II.
Jana Dostálová: Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - Svazek II.
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů).
Celý popis
128 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
128 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
7.2.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
7.2.2025 -
10.2.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
- Datum vydání: 01. 01. 2008
- Počet stran: 54
- ISBN: 978–80–903820–8–4
- Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá