Eva Ferrarová: Jídlo pro radost - Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
Eva Ferrarová: Jídlo pro radost - Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům.
Celý popis
359 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
359 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
14.2.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
14.2.2025 -
18.2.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
- Datum vydání: 01. 06. 2021
- Počet stran: 240
- Vazba: vázaná s laminovaným potahem