Jan E. Dyr;Josef Dyr: Výroba slivovice a jiných pálenek
Jan E. Dyr;Josef Dyr: Výroba slivovice a jiných pálenek
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic.
Celý popis
265 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
265 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
27.11.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
27.11.2024 -
28.11.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro průmyslovou výrobu. Autoři radí, jak postupovat při výběru a zpracování jednotlivých druhů ovoce, procesu kvašení (včetně přiživování kvasnic), velkou pozornost věnují technologickým soustavám a schématům aparátů, kvasným nádobám a jejich čištění, destilaci, rektifikaci, následné úpravě pálenek, jejich ředění a uskladňování. Kromě našich tradičních pálenek jsou uvedeny také stručné návody týkající se ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných pálenek. Kniha je aktualizována současnými odborníky na kvasnou chemii, a to včetně právních předpisů platných v 21. století. Publikace
obsahuje desítky užitečných tabulek, příkladů a 85 ilustrací. Vypěstované ovoce představuje nezanedbatelnou hodnotu – s touto nepostradatelnou kuchařkou lze tuto hodnotu optimálně zpracovat a uložit pro dlouhodobé využití.
- Datum vydání: 15. 10. 2020
- Počet stran: 224
- ISBN: 9788073456573
- Vazba: BD