Vlastimil Fic: Víno - Analýza - Technologie - Gastronomie
Vlastimil Fic: Víno - Analýza - Technologie - Gastronomie
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní.
Celý popis
Sleva 12 %
396 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
346 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
Sleva 12 %
396 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
346 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
14.3.2025
na výdejním místě
Výdejní místa
14.3.2025 -
17.3.2025
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Hlavním cílem předkládané publikace je vysvětlit vzájemné vztahy pokrmu a vína. Co víno do gastronomie přináší, jak se vzájemně spojují po stránce biologické i kulturní. Publikace je koncipována jako učebnice pro vysoké i střední školy a má usnadňovat absolventům vstup do praxe, enologické a gastronomické a nově se vytvářející specializace enogastronoma.
- Datum vydání: 01. 02. 2016
- Počet stran: 316
- ISBN: 978–80–86380–77–3
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá