Helena Uhrová: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Helena Uhrová: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek!
Celý popis
242 Kč
Zboží od:
Knihy Daniela
242 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
6.12.2024
na výdejním místě
Výdejní místa
6.12.2024 -
9.12.2024
na vaší adrese
Možnosti doručení
Popis
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.
Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?
Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.
- Datum vydání: 01. 04. 2016
- Počet stran: 96
- ISBN: 978–80–7433–151–0
- Vazba: Pevná bez přebalu lesklá