10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 11803486

Helena Uhrová: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Helena Uhrová: Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici. Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Celý popis
242 Kč
Zboží od: Knihy Daniela
242 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

6.12.2024 na výdejním místě
6.12.2024 - 9.12.2024 na vaší adrese

Popis

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

  • Datum vydání: 01. 04. 2016
  • Počet stran: 96
  • ISBN: 978–80–7433–151–0
  • Vazba: Pevná bez přebalu lesklá