Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 44353990

Černá-Feyfrlíková Monika: Gastronomie českého středověku - Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hod

Černá-Feyfrlíková Monika: Gastronomie českého středověku - Co lidé jedli a pili, jak stolovali a hod

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Celý popis
Ušetříte 76 Kč 399 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
323 Kč
Zboží od: BOOKTOOK
Ušetříte 76 Kč 399 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
323 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

12.9.2024 na výdejním místě
12.9.2024 - 13.9.2024 na vaší adrese

Popis

Zapomeňte na klišé barbarských bouřlivých hostin, při kterých se kosti hází přes ramena psům. Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Patří mezi ně například mandlové mléko, rýžová mouka, konopný olej, ale i exotická pozapomenutá koření, jež byla dříve žádanou součástí luxusnějších pokrmů, které si s pomocí této kuchařky můžete doma sami uvařit. Poodhalí vám mimo jiné také, co stálo za úspěchem středověkých kuchmistrů a jakým způsobem probíhaly bankety na nejprestižnějších panovnických dvorech.

Kniha má velký počet nových (dosud nepublikovaných) receptů, velké množství skvělých fotografií, podrobnější výklad k tradičním surovinám a nové výsledky archeologických výzkumů, které upřesňují nebo dokonce mění naše představy o středovém způsobu života.

Nalezněte znovu fascinující chutě naší minulosti a pochutnejte si!

  • počet stran: 224
  • produkt: Knihy – paperback
  • datum vydání: 6.6.2024
  • šířka: 165mm
  • výška: 17mm
  • hmotnost: 486g
  • ISBN: 978–80–271–3829–6
  • jazyk: česky