DEOS Jehla na rožnění s bodci 60cm
Popis
Nerezová jehla na rožnění kuřat se dvěma dvojbodci 100cm
Jehla na rožnění v krbu, grilu nebo nad otevřeným ohněm
Balení obsahuje:
- 1× jehla jež na jednom konci je opatřena ostrým hrotem na napichování, na druhém konci hranolem (6×6 mm) pro nasazení do unašeče grilovacího motorku
- 2ks bodců, kterými se zajistí neprotáčení grilovaného pokrmu
- rozměr jehly: 60cm
- průměr materiálu jehly: 8mm
- průměr materiálu bodců: 4mm
- vyrobeno z evropské nerezi AISI 304
- vyrobeno v České Republice
Materiál
Všechny naše výrobky jsou vyráběny pouze z evropské nerezi AISI 304. Evropská nerez je sice dražší, než například nerez indická, ale je mnohem kvalitnější, pevná a pružná. Indická nerez je méně flexibilní a měkká jako máslo.
Čištění a péče
Chcete-li jehly vyčistit, měli byste použít vodu s jarem a kartáč nebo drátěnku. Tyto nástroje odstraní mastnotu, saze a usazeniny a zanechají jehly lesklé a čisté. Chcete-li vyřešit nečistoty v předstihu a ušetřit spoustu úsilí při čištění, je velmi vhodné čistit stále ještě teplý jehly. Nalijte mycí prostředek do teplé vody, poté nejlépe do vody ponořte rošt a prostředek nechte pracovat nebo jehly pouze umývejte houbičkou či kartáčem. Poté jehly opláchněte čistou vodou. Pokud budete jehly umývat po každém použití, obejdete se bez náročného čištění usazených zbytků jídla a mastnoty a můžete si pokaždé vychutnat jídlo, jako byste opékali na právě nově koupeném zboží.
V případě použití kartáče, používejte kartáče pouze štětinové nebo nerezové!!