Pagnani Tartufi Plátky z černého letního lanýže, 50 g / 30 g (Carpaccio)
Popis
Plátky z černého letního lanýže
Jedná se o produkt, který se chuťově nejvíce přiblížil k čerstvým lanýžům: vhodný zejména pro ty, kteří vyhledávají vysoce kvalitní výrobky. Plátky jsou velmi jemné, křupavé, delikatní chuti a po organoleptické stránce jsou zvláště vhodné pro finální ozdobu jídel.
Příprava v kuchyni
-
Na těstoviny, rýži, do rizota, s polentou
-
Náplň do těstovin (ravioli, tortellini) a masa
-
K syrovému masu: telecí carpaccio nebo tartare
-
Na syrové, pražené nebo grilované ryby
-
K sushi
-
S vejce
-
Na chléb (rozpečený toasty, sendviče)
-
Korýši
Použití
Doporučuje se použít jednu čajovou lžičku plátků na osobu, porci.
Bonus
-
Plátky letního lanýže lze použít jako skvělou alternativu za čerstvý letní lanýž
-
Nemusí být tepelně upraveny, lze servírovat za studena přímo ze sklenice a mohou být přidány již do hotového jídla
Složení: černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt) 60%, extra panenský olivový olej, sůl.
Neobsahuje aroma, barviva ani konzervační látky.
Hmotnost: 50 g
Pevný podíl: 30 g
Výrobce Pagnani Tartufi – Via Fontana, 4, 03030 Campoli Appennino (FR) – Itálie
Hmotnost 50g
Doporučené množství pro jednu osobu 9g – 15g
Složení černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt) 60%, extra panenský olivový olej, sůl.
Země původu Itálie
Skladování neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1312 kj / 319 kcal
Tuky 33.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 10.0 g
Sacharidy 2.2 g
z toho cukry 0.2 g
Vláknina 2.0 g
Bílkoviny 2.5 g
Sůl 1.53 g