Pagnani Tartufi Plátky z bílého lanýže, 50 g / 30 g (Carpaccio)
Popis
Plátky z bílého lanýže
Lanýž bílý (odborně nazývaný Tuber Borchii Vitt. nebo Tuber albidum Pico, nebo běžně v různých oblastech Itálie také Marzuolo) první jakost, nakrájený na plátky a vložený do slaného nálevu.
Má zajímavý vizuální efekt, vhodný pro nadšence a profesionály, skvělá alternativa za čerstvý lanýž.
Příprava v kuchyni
-
Na těstoviny, rýži, rizoto, polentu
-
Náplň do těstovin (ravioli, tortelli, …)
-
Na syrové maso: telecí carpaccio nebo tatarák
-
Pečené nebo grilované ryby
-
Sushi
-
Vejce
-
Do salátu
Lze servírovat jako samostatný pokrm s rozpečenou bagetku
Použití
Doporučujeme použít jednu čajovou lžičku plátků na jednu porci.
Bonus
Lze použít jako náhradu za čerstvý bílý lanýž
Nemusí být tepelně upraven a může být přidán přímo do požadovaného jídla, stačí vmíchat.
Složení: Bílý lanýž (Tuber Borchii Vitt.), extra panenský olivový olej, sůl.
Neobsahuje aroma, barviva ani konzervační látky.
Hmotnost: 50 g - Pevný podíl: 30 g
Parametry
Výrobce Pagnani Tartufi – Via Fontana, 4, 03030 Campoli Appennino (FR) – Itálie
Hmotnost 50 g – netto 30 g
Doporučené množství pro jednu osobu 8g – 10g
Složení Bílý lanýž (Tuber Borchii Vitt.), extra panenský olivový olej, sůl.
Země původu Itálie
Skladování neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1798 Kj / 436 Kcal
Tuky 28.89 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4.21 g
Sacharidy 0.49 g
z toho cukry 0.49 g
Bílkoviny 4.2 g
Sůl 1.5 g