Kornik Dřevěná udírna Medium o celkové výšce 110cm a šíři 50cm
Kornik Dřevěná udírna Medium o celkové výšce 110cm a šíři 50cm
Popis
Detailní popis produktu
Specifikace
– Veľká spalovací komora 20×20×25 [cm] regulace teploty spalin, 2mm tloušťka plechu ohniska
– kouřovod 2 kusy s celkovou délkou 100 [cm] spojuje pec s udírnou
– Koleno vstupu do udírny
– z desek (skandinávského smrku) 20 [mm] (+/- 2 mm) o rozměrech: 50×50×90 [cm]
– Nohy kovová podstvá výška 40 [cm]
– Dřevěný vrchol s komínem
– teplomer
– háček 3 ks (z nerezové oceli)
– dřevěné příčníky 3 ks. Pro zavěšení háků
– Deflektor kouře vyjímatelný
– Rošty do pece
Váha balíku cca 30kg
Udírna je vyrobena z kvalitního vysušeného dřeva. Pro výrobu používáme skandinávský smrk o minimální šířce 20 mm. Dřevo je kvalitně opracované a při správném zacházení udírna disponuje dlouhou životností. Ohniska a kovový podstavec je vyráběn z hrubé oceli (minimálně 2 mm). Ohniska je ošetřeno žáruvzdorným nátěrem a kovový podstavec antikorozním nátěrem. Nabízíme výbornou kvalitu udírny a přijatelná cena kompletní udírny pro každého, kdo se chce vrhnout do světa domácího uzení.
Jednoduchost je jedno z našich hlavních hesel, kterými se řídíme. Odnímatelná stříška udírny umožňuje snadný přístup do udírny a kontrolu uzených potravin. Pevná dřevěná konstrukce disponuje dostatkem prostoru pro zavěšení potravin na háčcích či provázcích. Teploměr který je součástí udírny nám pomáhá hlídat správnou teplotu v udírně. Teplota se reguluje pomocí dvířek topeniště. Otevřením či zavřením dvířek regulujeme přívod kyslíku a hlídáme správné hoření během uzení. Komínkem v stříšce je odváděn přebytečný kouř z uzení komory. Udírna je ideální pro domácí uzení masa, ryb, drůbeže, sýrů a mnoho dalších dobrot. Všichni víme, že nám nejvíce chutná domácí výrobek, kde se můžeme spolehnout na jeho kvalitu.
Celá udírna je konstruována tak, ať je snadno demontovatelná a lze po vychladnutí vyčistit a umístit na suché místo. Tímto krokem prodloužíme celkovou životnost udírny. Snadno odnímatelné ohniska s kouřovody lze po uzení umístit do udírny a takto složená udírna zabírá minimum místa.