10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 12958880

LURCH Flexiform - silikonová forma na párek v rohlíku (00085082)

LURCH Flexiform - silikonová forma na párek v rohlíku (00085082)

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Flexiforma na párek v rohlíku Párek v rohlíku patří bezpochyby mezi jedno z nejoblíbenějších Fast Food jídel. Ale napadlo by vás, vyrobit si párky v rohlíku doma? Ideálním nástrojem je Lurch – Flexiform – silikonová forma na párek v rohlíku. Celý popis
499 Kč
Zboží od: Traminal
499 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
12.7.2024 - 15.7.2024 na vaší adrese

Popis

Flexiforma na párek v rohlíku

Párek v rohlíku patří bezpochyby mezi jedno z nejoblíbenějších Fast Food jídel. Ale napadlo by vás, vyrobit si párky v rohlíku doma? Ideálním nástrojem je Lurch – Flexiform – silikonová forma na párek v rohlíku. Rozměry jednoho rohlíku jsou 12,8 cm na délku, 5 cm na šířku a 2,5 cm na výšku a ve formě zvládnete upéct šest rohlíků najednou.

Základní informace o formě

  • Flexiforma ze 100% platinového silikonu
  • šetrná k potravinám, neovlivní chuť, odolná vůči ovocným kyselinám
  • maximální nepřilnavost
  • lze mýt v myčce

Forma je flexibilní, stabilní, odolává vysokým teplotám a snadno se čistí. A nejen to. Tento materiál nabízí mnohem více úžasných vlastností.

FLEXIBILNÍ a PEVNÉ

  • zcela nepřilnavý Premium Platinum Silikon
  • snadné čištění a údržba
  • bezproblémové mytí v myčce nádobí
  • odolává kyselinám z ovoce a chlebového kvásku
  • nezabírá místo při skladování

Premium Platinum Silikon je stoprocentně „potravinářský“ a absolutně bezpečný a neškodný. Originální LURCH FlexiForm Premium Platinum Silikon:

  • je tvarově stálý díky tomu, že nešetříme materiálem (nekrčí se, netrhá se, neškrábe se ani jinak nedegraduje)
  • na rozdíl od mnoha jiných „forem“ odolává působení chlebového kvásku a kyselinám z ovoce a potravin
  • trvale si udržuje maximální nepřilnavost… žádné pečivo ani cukroví se k formě prostě a jednoduše nepřipeče
  • má skvělé energetické vlastnosti a zaručuje rovnoměrné propečení s nádherným křupavým povrchem či kůrkou
  • je antialergenní a nepřenáší vůně ani chutě