10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 3811662

Jakub Felcman Dortová forma - biskupský chlebíček

Jakub Felcman Dortová forma - biskupský chlebíček

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Dortová forma se dnem – Biskupský chlebíčekDortová forma – biskupský chlebíčekTato forma je vyrobena z kvalitního pocínovaného plechu.Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při  pečení nepoužívejte kovové kuchyňské  pomůcky (pouze dřevěné nebo umělohmotné). Celý popis
152 Kč
Zboží od: Teplickedorty.cz
152 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

11.7.2024 na výdejním místě
11.7.2024 na vaší adrese

Popis

Dortová forma se dnem – Biskupský chlebíček


Dortová forma – biskupský chlebíčekTato forma je vyrobena z kvalitního pocínovaného plechu.

Povrch formy je nutno chránit před mechanickým poškozením, proto při  pečení nepoužívejte kovové kuchyňské  pomůcky (pouze dřevěné nebo umělohmotné). Při použiží formy za studena použijte potravinářskou folii. Na mytí doporučujeme šetrnou houbu, nikdy nepoužívejte drátěnky ani písek na  nádobí a vždy důkladně vysušte.Forma je kónického tvaru.

Výrobek je schválen státním zdavotním ústavem.

Velikost: dno: 28 × 9,5cm , vršek: 30 × 11,5cm

Recept: Na recept biskupský chlebíček potřebujeme tyto suroviny:

   • 80 g polohrubé mouky
   • 4 vejce
   • 80 g krystalového cukru
   • 150 g směsi sušeného ovoce a ořechů
   • máslo a polohrubá mouka na vymazání a vysypání formy
   • oříšková nebo čokoládová poleva
Recept biskupský chlebíček připravíme takto:

Z bílků ušleháme tuhý sníh, do něj přimícháme asi polovinu cukru. Postupně zašleháváme žloutky, vždy asi se třetinou mouky a třetinou zbylého cukru. Do takto připraveného těsta přidáme směs nadrobno nasekaného ovoce a oříšků a lehce promícháme. Těsto vlijeme do úzké vyšší formy, kterou předtím vymažeme máslem a vysypeme polohrubou moukou. Upečený chlebíček necháme vychladnout a potom jej polijeme čokoládovou nebo oříškovou polevou. Zdroj:http://kucharka.cbmonitor.cz