INNA Kulatá podložka na pizzu - děrovaná / Lekue
mikroperforované dno – zajišťuje dokonalou cirk Celý popis
Popis
SILIKONOVÁ PODLOŽKA NA PEČENÍ NA PIZZU – S RANTEM A DĚROVANÝM DNOM
Nepřilnavý, hygienický, praktický
- nízký okraj – zabraňuje roztečení mouky na kuchyňské desce a pomáhá při volbě tloušťky těsta
- mikroperforované dno – zajišťuje dokonalou cirkulaci teplého vzduchu při pečení, a to – křupavá kůrka ze všech stran.
- nepřilnavý povlak – nevyžaduje dodatečné mazání, upečené těsto se snadno odlepí od silikonového povrchu.
- pružnost – usnadňuje jak přípravu těsta, tak uložení nepoužité podložky (lze srolovat).
TIPY:
- Před použitím podložku vyperte.
- Při prvních několika použitích jemně potřete tukem. Tento krok není nutné později opakovat.
- Neumisťujte přímo pod zdroj tepla. Používejte na spodních patrech trouby. Při pečení nepoužívejte funkci „gril“ – mohlo by dojít k poškození podložky.
- Myjte pouze měkkou houbou. Na podložku nepoužívejte ostré nástroje. Nekrájejte pizzu na podložce.
- Barva: hnědá
- Rozměry: 36 cm [d. ]
- Materiál: silikon platina
Výrobce, který jako první na světě patentoval a uvedl na trh dosud nejdokonalejší formu silikonu – platinu. Dnes Lekue rozšiřuje svůj sortiment a představuje nové inovativní kuchyňské doplňky.
Jako světová jednička v designu a výrobě silikonových kuchyňských doplňků je Lekue přítomna ve 40 zemích s tržbami v roce 2009 ve výši 15 milionů EUR.
Platinový silikon odolává velmi širokému teplotnímu rozsahu od –60 do +280 stupňů, což umožňuje velmi široké uplatnění výrobků z tohoto materiálu.
Lze je péct, dusit, chladit i zmrazovat, to vše při zachování nutriční hodnoty připravovaných pokrmů a trvanlivosti pokrmů samotných.
Další důležitou vlastností je snadné mytí a skladování. V každé kuchyni bez ohledu na její velikost se najde místo pro měkké, flexibilní doplňky.
Lekue vděčí za úspěch svých produktů nejen samotnému materiálu, ale také modernímu, funkčnímu, poutavému designu a živým, radostným barvám.
Spolupráce se švýcarským designérem Lukou Huberem vynesla Lekue na vrchol. Takto vyvinutá řada získala prestižní ocenění Design & Innovation Madrid Fusion 2007. Další slova uznání přišla nejen z Evropy. Lis na citron a beztuková zapékací mísa z kolekce Luki Huber získaly v Japonsku ocenění Good Design Award and Trends 2009. Porotce si získaly perfektní kombinací materiálu, designu, funkčnosti a šetrnosti k životnímu prostředí.