10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5843848

Ibili Silikonová forma na dort vlnitá 28cm

Ibili Silikonová forma na dort vlnitá 28cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Výprodej
Není nic pohodlnějšího, než příprava vlnitého koláče za pomoci praktické silikonové formy. Celý popis
Ušetříte 182 Kč 457 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
275 Kč
Zboží od: Vše na vaření
Ušetříte 182 Kč 457 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní před poskytnutím slevy.
275 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

5.9.2024 na výdejním místě
5.9.2024 - 6.9.2024 na vaší adrese

Popis

Snažte se připravit koláče těch nejlepších podob a využijte k tomu moderní a praktický nástroj. Je jím silikonová forma na koláč, která je schopna odolávat teplotám od –60C° do 230C° a proto nachází uplatnění nejenom v mrazničce, ale také v kdejaké troubě. Formu můžete omývat v myčce na nádobí.

Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Každý z nás má v oblibě nějaký materiál, který preferuje ve své kuchyni. Pokud je to silikon, tak v dnešní době je v nabídce spousta druhů forem k různým účelům a to i v různých barvách. Tato koláčová forma má velice hezkou a příjemnou tmavě modrou barvu, vevnitř je lesklá a na povrchu matná. Je vyrobena ze 100% silikonu o průměru 28 cm a snáší teploty od –60°C až do +230°C.  Lze ji použít jak do elektrické, tak i plynové nebo mikrovlnné trouby. Lze ji vkládat i do mrazničky a omývat v myčce nádobí. Jen se musí dávat pozor na přímý oheň třeba u plynových sporáků, neodkládat ji na rozpálenou plotýnku elektrického sporáku a vyvarovat se používání nožů a jiných ostrých předmětů při krájení koláčů, které bychom ponechali ve formě. K těmto účelům dobře poslouží nůž plastový nebo příborový.
Tato forma se hodí na pečení všech druhů koláčů z různých těst a dá se použít nejen na sladké koláče, ale i na slané. Pokud použijeme těsto křehké nebo linecké, není ji třeba vymazávat. Pokud jiné, tak se forma lehce vymaže tukem, třeba jen olejem a rovněž se lehce vysype hrubou moukou. U kynutého těsta se vysypávat moukou nemusí. Pokud se použije nějaké řidší těsto, třeba i s řidší náplní, tak je dobré formu umístit na plech a koláč upéct na tomto plechu. Případně ji lze umístit na rošt z trouby a do trouby přenést na něm. Po upečení se nechají koláče důkladně vychladnout a pak se dají docela lehce z formy vyjmout. To je výhoda silikonových forem oproti jiným, že se moučníky z nich jakoby „vyloupnou“ a to bez poškození.

Ve formě se peče velice dobře a stejnoměrně. Upekla jsem několik různých koláčů a vždy s dobrým výsledkem. Forma se taktéž lehce udržuje a pokud má někdo tento materiál rád, tak tuto formu ve své kuchyni určitě využije. M.F.