10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 22497146

Emile Henry Forma na pečení ciabatty, 39x24cm pepřová, EMILE HENRY

Emile Henry Forma na pečení ciabatty, 39x24cm pepřová, EMILE HENRY

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Keramická forma na pečení ciabatty je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že vaše ciabatty budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Celý popis
3 191 Kč
Zboží od: KitchenStyle
3 191 Kč
Doprava zdarma
Poslední kus
S novou kartou za

13.12.2024 na výdejním místě
13.12.2024 - 16.12.2024 na vaší adrese

Popis

Keramická forma na pečení ciabatty je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že vaše ciabatty budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř . Upečte si své domácí bílé ale i celozrnné pečivo, nebude už vám jiné chutnat. 

Příprava a vaření Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby – obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte ciabatty vychladnout tak, aby byla kůra krásně křupavá. 

Materiál: Keramika z Burgundské hlíny, vypálená při 1100°C Vhodné do myčky na nádobí, do trouby, do grilu.