10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 21354502

Emile Henry Forma na pečení chleba v troubě, hranatá pepřová e-bal, EMILE HENRY

Emile Henry Forma na pečení chleba v troubě, hranatá pepřová e-bal, EMILE HENRY

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Obdélnákový pekáček na pečení toustového chleba je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Zaoblený tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Váš chléb bude mít během pečení ideální vlhkost. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčný a jemný uvnitř . Celý popis
2 691 Kč
Zboží od: KitchenStyle
2 691 Kč
Doprava zdarma
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

13.12.2024 na výdejním místě
13.12.2024 - 16.12.2024 na vaší adrese

Popis

Obdélnákový pekáček na pečení toustového chleba je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Zaoblený tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Váš chléb bude mít během pečení ideální vlhkost. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčný a jemný uvnitř . 

Upečte si svůj domácí chléb, nebude už vám jiný chutnat. Chléb je možné ve formě i porcovat, keramika je odolná i ostří nože. 

Příprava a vaření: Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřený chléb do předehřáté trouby – obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte chleba vychladnout tak, aby byla kůra krásně křupavá. 

Materiál: Keramika z Burgundské hlíny, vypálená při 1100°C Vhodné do myčky na nádobí, do trouby, do grilu.. Speciální balení pro odolnost během přepravy.