10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 22497096

Emile Henry Forma na pečení baget, 39x24cm, lněná, e-bal, EMILE HENRY

Emile Henry Forma na pečení baget, 39x24cm, lněná, e-bal, EMILE HENRY

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Keramická forma na pečení baget pro domácí účely je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Celý popis
Produkt je momentálně nedostupný.
3 241 Kč
Zboží od: KitchenStyle
3 241 Kč
S novou kartou za

Popis

Keramická forma na pečení baget pro domácí účely je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř . Upečte si své domácí bílé, ale i celozrnné pečivo, které Vám bude chutnat. 

Příprava: vypracované těsto necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůrce a umožňují těstu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby – obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během pečení. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůrka krásně křupavá. 

Materiál: Keramika z Burgundské hlíny, vypálená při 1100°C Vhodné do myčky na nádobí, do trouby, do grilu.