10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Ibili Forma na čokoládu 12x25cm

Ibili Forma na čokoládu 12x25cm

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Klasickou kostičkovou čokoládu si nemusíte pouze kupovat. Celý popis
253 Kč
Zboží od: Vše na vaření
253 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

4.9.2024 na výdejním místě
4.9.2024 - 5.9.2024 na vaší adrese

Popis

Připravte si hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu. V těchto ohledech a s touto formou na čokoládu nebudete nikterak omezováni. Výrobek, který se pyšní velikostí 12×25cm je teplotně vysoce odolný a lze ho upotřebit v rozsahu teplot od –60C° do 230C°. Forma vhodná do mikrovlnné či jiné trouby, stejně, jako do myčky na nádobí.



Nechali jsme pro vás otestovat foodblogerem:

Tuto formu na čokoládu můžu jen doporučit. Pracuje se mi s ní velice dobře, vejde se do ní buď 200g čokolády nebo 150 g čokolády a další ingredience podle chuti každého. Dají se přidat třeba zlaté rozinky, brusinky, nesolené arašídy, nasucho opražené mandlové nudličky, lískové oříšky, nasekané vlašské ořechy, pistácie, různé druhy sušeného ovoce a to nejraději bez cukru nebo s minimem cukru. Dále třeba želé bonbóny, pomerančová kůra, kokos, müsli, nasekaný sójový suk. Vše dle výběru vmíchám do rozpuštěné čokolády a vlévám do formy. Na ještě teplou čokoládu ve formě se dá shora zamáčknout perníkový plát, BeBe oplatky, dortové oplatky nebo mini piškoty. Čokoláda se dá vyrobit i dvoubarevná. Při rozpouštění čokolády postupuji podle doporučení pana Radka Šubrta, video je k zhlédnutí u tohoto zboží. Používám hrnec – vodní lázeň, pracuje se s ním naprosto skvěle. Taktéž po nalití čokolády do formy s ní několikrát bouchnu o pracovní desku stolu, aby se vše spojilo a nevytvořily se vzduchové bublinky. Čokoláda po vyjmutí z formy vypadá velmi hezky, vhodně zabalená se může použít i jako dárek. Určitě potěší více než čokoláda koupená.

Hlavní výhodu této formy na čokoládu a celkově výroby domácí tabulkové čokolády vidím v tom, že si každý může vytvořit čokoládu podle své chuti a představ. Menší děti budou určitě rády pomáhat a bude je to bavit. Já osobně budu tuto formu využívat docela často a budu zkoušet nové kombinace v použitých ingrediencích. Práce je to nenáročná a úspěch je zaručen :)