Patak's Kari Pasta Balti 283g
Popis
Složení: Voda, řepkový olej, koření (15%) [kmín (3%), paprika, kurkuma, koriandr (2%), koření, fenykl], kukuřičná mouka, sůl, kyseliny (kyselina octová, kyselina citrónová), tamarind, drcený černý pepř, česnekový prášek, drcené koriandrové semeno, sušené drcené červené chilli, černé semeno Kalonji, sušený koriandrový list.
Neobsahuje gluten. Může obsahovat stopy ořechů.
Recept jehněčí Balti.
1. 3 lžíce oleje na pánvi a přidejte 1 střední nakrájenou cibuli osmahneme doměkka.
2. Přidejte 1 lžička najemno nasekané zázvoru, 1 lžička jemně nasekaného česneku a půl sklenice Balti pasty, vařte 1–2 minuty. Přidejte 50 ml vody, vaříme, dokud se neodpaří voda.
3. Přidejte 500 g nakrájené jehněčí, vařit. Přidejte 150 ml vody, dusíme, dokud krytá jehněčí nezměkne (appox. 30 minut).
4. Přidejte 200 g nakrájené rajčata, 1 červená a 1 zelená kostičky pepř a dusíme odkryté po dobu 10 minut. Dochutíme, obloha s čerstvým nasekaným koriandrem a podáváme s rýží a naan.