Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z černého lanýže 15%, 180 g (Salsa Tartufata)
Popis
Lanýžová pasta z černého lanýže 15%
Lanýžová pasta z černého lanýže 15% (s 15% letních lanýžů) je opravdovou lahůdkou pro chuťové buňky, ideální jako základ pro lanýžové pokrmy. Doporučujeme k přípravě lahodných sendvičů nebo jako na dochucení masovým pokrmům a omelet. Můžete přidat trochu olivového oleje nebo majonézy a připravit si lahodný dresink.Tip na servírování:
- Chléb (opečený nebo krutony)
- Těstoviny, rizoto, polenta
- Nádivka na těstoviny (ravioli nebo tortelli) nebo maso
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilek).
- Omelety
- Pizza
- Pečené ryby
Lanýžové pasty jsou zdaleka nejuniverzálnější a nejjednodušší produkty, které lze v kuchyni použít.Doporučujeme 15–20 g na porci. Používejte studenou formu na toasty nebo ohřátou na pánvi jako omáčku na těstoviny.V závislosti na vašich preferencích můžete připravit složitější pokrmy přidáním smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Složení: Žampiony (Agaricus bisporus), extra panenský olivový olej, černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt) 15%, slunečnicový olej,černé olivy, sůl.
Neobsahuje barviva, aroma ani konzervační látky.
Výrobce: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: bez alergenů
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1855 Kj / 451 Kcal
Tuky 47.5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 6.4 g
Sacharidy 2.1 g
z toho cukry 0.4 g
Vláknina 2.2 g
Bílkoviny 2.6 g
Sůl 0.52 g