Giuliano Tartufi Lanýžová pasta z černého lanýže 5%, 80 g (Salsa Tartufata nera)
Popis
Lanýžová pasta z černého lanýže 5%
Lanýžová pasta z černého lanýže 5% je jedním z nejoblíbenějších produktů: jeho typická lanýžová a houbová chuť, a pro snadné použití z něj činí univerzální produkt pro různé recepty.
Příprava v kuchyni
- Chléb (opečený nebo s krutony)
- Těstoviny, rizoto, polenta
- Plnění těstovin (ravioli nebo tortellini) nebo masa
- Grilované, pečené nebo smažené maso
- Grilovaná, pečená nebo smažená zelenina (zejména brambory, artyčoky a lilky)
- Omelety
- Pizza
- Pečená ryba
Použití
Doporučujeme 15–20 gramů na osobu. Omáčku lze použít za studena na toasty nebo ohřát na pánvi jako omáčku na těstoviny. Podle vašich dovedností je možné připravit komplikovanější pokrmy přidáním Smetany, bešamelu, másla, taveného sýra, oleje nebo majonézy.
Bonus
Lanýžová pasta z černého lanýže 5% patří mezi nejjednodušší produkty, který lze vařit a kombinovat je se všemi ingrediencemi.
Složení
Žampiony, černý letní lanýž (Tuber aestivum Vitt.) 5%, slunečnicový olej, černé olivy, hříbky, sůl, cukr, pepř, ČERNÁ SEPIE, lanýžové aroma, přírodní aroma.
Neobsahuje konzervační látky.
Výrobce: Giuliano Tartufi, Via dell'Ulivo 1 – 31, 06026 Pietralunga (PG) – Itálie
Země původu: Itálie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1479 Kj / 359 Kcal
Tuky 36.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4.1 g
Sacharidy 4.7 g
z toho cukry 0.9 g
Vláknina 2.8 g
Bílkoviny 2.9 g
Sůl 1.3 g