Směs na výrobu nadýchaného tmavého korpusu Piškot extra tmavý (0,5 kg)
Směs na výrobu nadýchaného tmavého korpusu Piškot extra tmavý (0,5 kg)
Popis
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů. Korpus, bábovka: 500 g Piškot extra tmavý, 375 g vaječná melnaž, 75 g voda, 40 g olej (nemusíme přidávat). Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat. Pláty: 500 g Piškot extra tmavý, 375 g vaječná melanž, 75 g voda. Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Složení: pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (emulgátory E472b, E477, glukózový sirup sušený, mléko odtučněné sušené), pšeničný škrob, barvivo E150c, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl jedlá jodiodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný). zahušťovadlo E415, barvivo E160a(i), aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1550 kJ/369 kcal, tuky 3,64 g (z toho
nasycené 2,87 g), sacharidy 76,28 g (z toho cukry 43,62 g), vláknina 4,06 g, bílkoviny 5,85 g, sůl 1,98 g
Hmotnost: 0,6
Složení:
pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (emulgátory E472b, E477, glukózový sirup sušený, mléko odtučněné sušené), pšeničný škrob, barvivo E150c, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl jedlá jodiodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný)