Ruf Želatina v prášku - čirá 3x12g
Popis
Glazované ovocné koláče jsou v létě vítaným dezertem na kuchyňském stole. Přesto se někteří jejich přípravě vyhýbají, protože mnoho skleněných glazur obsahuje želatinu. S touto koláčovou polevou si můžete snadno odpočinout. Vyrábí se za použití zahušťovadla na bázi rostlin karagenanu. Koláčová glazura vytváří krásný lesk a udržuje ovoce čerstvé déle. Je neuvěřitelně snadné ji vyrobit: prášek smíchejte s vroucí vodou a cukrem a nalijte na ovocný koláč. Na přípravu potřebujete dále 250 ml vody, 2 lžičky cukru. Příprava: Do malé nádoby nalijte 250 ml vody nebo zředěné ovocné šťávy. Přidejte obsah sáčku a požadované množství cukru a šlehejte. Nyní byste měli tekutinu přivést k varu a dobře promíchat. Koláč nechte vychladnout asi 1 minutu. Postupně na něj rozprostřete ovocnou polevu a nechte ztuhnout.
Složení:
Škrob, želírující látka karagenan, okyselující tatran draselný.