10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 20003799

Ruf Směs na pečení čoko řezy 320g

Ruf Směs na pečení čoko řezy 320g

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Směs na pečení čoko řezů. Celý popis
95 Kč
Zboží od: Vše na vaření
95 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
Poslední 3 kusy
S novou kartou za

2.12.2024 na výdejním místě
2.12.2024 - 3.12.2024 na vaší adrese

Popis

Těsto na sušenky připravené k přímé spotřebě nám už nějakou dobu osladí život. Ať už je to zmrzlina z těsta na sušenky, kousky těsta na sušenky, čokoláda nebo jen čisté těsto na sušenky, které můžete jíst po lžičkách večer na pohovce. Ale pro maximální potěšení z těsta na sušenky si upečte koláč z těsta! Připravit můžete jak pečené, tak nepečené dezerty.

Příprava:

Budete také potřebovat

Na těsto:

35 g margarínu

15 ml (cca 2 polévkové lžíce) vody

Na krém:

300 g šlehačky (min. 30 % tuku)

Na polevu:

100 g šlehačky (min. 30 % tuku)

Příprava:

Nejprve v hrnci přivedeme krátce k varu 100 g smetany a do misky dáme čokoládové kapky. Horkou smetanu nalijte na čokoládové kapky a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí. Polevu nechte vychladit v lednici. Sklopte plech podle pokynů, ale nepřekládejte přes horní boční chlopně. Směs na sušenky, margarín a vodu dejte do mísy a pomocí elektrického šlehače (hnětače) na středním stupni z nich dělejte drobky. Do tácu dejte strouhanku, uhlaďte zadní částí polévkové lžíce a lehce přitlačte na dno. Vložte tác do lednice. 300 g vychladlé smetany dejte do vysoké mixovací nádoby a elektrickým ručním šlehačem (šlehací metlou) ušlehejte do tuha. Postupně přidávejte smetanový prášek. Polovinu krémové náplně rozetřeme na základ těsta na sušenky a uhladíme. Na krémový náplně rozetřeme jen asi polovinu čokoládové polevy. Poté potřeme zbytkem krému a potřeme zbylou polevou. Dort necháme alespoň 2 hodiny v lednici. Před podáváním uvolněte okraje pekáče nožem a uhlaďte okraje.

Tip: Dort z těsta na sušenky je výborný i mražený. Nechte přes noc v mrazáku asi 8 hodin. Před podáváním nechte koláč asi 15 minut rozmrazit a vyjměte pekáč.

Složení:
Směs těsta: pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (1.5 %), sůl, přírodní aroma. Kapky hořké čokolády (31 %): kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor lecitiny. Krémový prášek: cukr, želatina, maltodextrin, modifikovaný škrob, kyselina citrónová, aroma.