Ruf Směs na mandarinkový dort 460g
Popis
Zakysané smetanové koláče jsou skutečnou klasikou. Ve spojení s ovocem jsou obzvláště potěšení a populární mezi dětmi i dospělými.
Směs na dort z mandarinek a zakysaná smetany jistě osloví i ty nejnáročnější gumány. Ovocná a krémová kombinace šťavnatých mandarinek, jemně zakysané smetany a lahodné pečivo na bázi křehkého těsta vyrobené z celozrnné mouky činí z této verze skutečný chutný zážitek. Na přípravu potřebujete: 100 g měkkého másla a 1 vejce, na náplň jednu plechovku mandarinek, 400 g zakysané smetany. Příprava: Předehřejte běžnou troubu na 180 ° C (ventilátor asi 160 ° C). Mandarinky nechte okapat. Sbírejte šťávu a změřte 350 ml. Nyní vložte pečicí směs, měkké máslo a vejce do mísy na míchání a do drobenky je vymíchejte mixérem na nejnižší nastavení. Drobenku vložte do formy na dort (průměr 26 cm) lemované pekařským papírem a pevně zatlačte na základnu a hranu tak, aby hrana byla asi 2 cm vysoká. Poté smíchejte prášek, zakysanou smetanu a mandarinkovou šťávu do mísy a promíchejte nejprve ručním
mixérem na nejnižší nastavení, poté na nejvyšší nastavení po dobu asi 2 minut, až do hladka. Mandarinky vložte opatrně. Směs rovnoměrně rozprostřete po základně pro pečení a vyhlaďte. Pečte koláč ve spodní třetině předehřáté trouby asi 60 minut.
Složení:
pšeničná mouka, cukr, {vláknový koncentrát}, sůl, prášek do pečiva (kyselina: difosforečnany; kypriaci přísady: uhličitany sodné; škrob), příchutě), Creampowder (cukr, modifikovaný škrob, modifikovaný škrob, želatinační činidlo: karagenan; stabilizátory (difosfáty, sodík) fosfáty), aroma, barva: karoten)