Kelmy Sušené vaječné bílky s cukrem - albumin v prášku 100g
Popis
Albumin je sušený vaječný bílek. Jedinečný produkt s jedinečnými vlastnostmi. Doporučeno pro přípravu pusinek, marshmallow, teplé zmrzliny, kokosových dortů a dalších dezertů. Je také cenným proteinem pro sportovce. Albumin je sušený a pasterizovaný prášek z vaječných bílků. Albumin se často používá v cukrářství a pečení jako náhrada čerstvých vaječných bílků. Albumin se vyskytuje ve dvou typech: vysoce pěnivý a nízkopěnivý. Albuminový prášek se získává v procesu odcukrování, sušení a pasterizace vaječných bílků. Je to skvělá alternativa k čerstvým vejcím, zvláště doporučovaná ve velkých cukrářských a pekařských výrobnách a také v lahůdkách. Vaječné bílky si zachovávají své původní vlastnosti.
Složení:
albumin (vejce a vaječné deriváty)