10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny

Kelmy Potahovací hmota 250 g - lila

Kelmy Potahovací hmota 250 g - lila

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velmi kvalitní hladká potahovací hmota na povrchy dortových korpusů, rolád a podobného pečiva. Celý popis
70 Kč
Zboží od: Vše na vaření
70 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

25.11.2024 na výdejním místě
25.11.2024 - 26.11.2024 na vaší adrese

Popis

Potahovací hmota s vynikající konzistencí. Velmi dobře se s nimi pracuje, povrchy dortů, rolád a podobných moučníků mají dokonalý vzhled.
Potahovací hmota bude správně vláčná a hladká, pokud se před použitím důkladně propracuje v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejvhodnější použít speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Balení 250 gramů, barva lila


Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí „ztvrdle“.

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy – je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex – je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 – 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

 

Složení:
Cukr, glukózový sirup, voda, roztlinný tuk, bez vody, ( palmový, kokosový, bambucké máslo, emulgátor E471, příchuť )stabilizátory ( E422 a E415 ) sója lecitin, E551 protispékavá látka, kyselina vinná E334, konzervant E202, příchuť a barvivo