10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 5840357

Kelmy Potahovací hmota 250 g - pistáciová

Kelmy Potahovací hmota 250 g - pistáciová

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Velmi kvalitní potahovací hmota pistáciové barvy. Celý popis
73 Kč
Zboží od: Vše na vaření
73 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

13.11.2024 na výdejním místě
13.11.2024 - 14.11.2024 na vaší adrese

Popis

Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.



Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:

1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí „ztvrdle“.

2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:

- Hmota značky Kelmy – je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).

- Hmota značky SmartFlex – je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 – 25 minut.

- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými

3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!

 

Složení:
Cukr, glukózový sirup, voda, rostlinný tuk bezvodý (rostlinný tuk z palmy, kokos, rostlinný olej z bambuckého másla, emulgátor (E471), aroma), stabilizátory E422 a E415), sójový lektin, protispékavé činidlo (E551), okyselovadlo (E334), konzervant (E202), aroma a barvivo (E129)