KFD NUTRITION kokosový olej ve spreji 400 g
Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Kokosový olej ve spreji KFD na smažení masa, ryb, vajec, grilování je nízkokalorický přípravek ve spreji na bázi kokosového oleje.
Celý popis
Popis
Kokosový olej ve spreji KFD na smažení masa, ryb, vajec, grilování je nízkokalorický přípravek ve spreji na bázi kokosového oleje. Vynikající způsob, jak smažit, grilovat a péct, aniž by se jídlo přichytilo k pánvi, a zároveň bez zbytečných kalorií navíc (jedna porce výrobku má přibližně 2 kcal). Kokosový olej se doporučuje pro tepelnou úpravu potravin při vysokých teplotách. KFD Cooking Spray se doporučuje zejména lidem s redukční a nízkotučnou dietou. Výrobek je užitečný všude tam, kde je třeba pokrm před smažením potřít tenkou vrstvou tuku, aby byl křupavý. Nenahraditelný při přípravě palačinek! Vysoký tlak výrobku umožňuje velmi úsporné použití spreje v kuchyni – vydrží dlouho!
TABULKY NUTRIČNÍCH HODNOT:
Nutriční hodnoty | 100 g | 0,25 g – 1 porce |
Energetická hodnota | 900 kcal / 3700 kJ | 2 kcal / 9 kJ (0% RHP*) |
Tuky | 100 g | 0,25 g (0% RHP*) |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 91 g | 0,23 g (0% RHP*) |
Sacharidy | 0 g | 0 g (0% RHP*) |
– z toho cukry | 0 g | 0 g (0% RHP*) |
Bílkoviny | 0 g | 0 g (0% RHP*) |
Sůl | 0 g | 0 g (0% RHP*) |
Informace z etikety produktu:
KFD COOKING SPRAY – kokosový olej ve spreji na smažení mas, ryb, vajec a na grilování. Potravina.
Složení: kokosový olej, pohonná látka.
Použití: před každým použitím protřepejte. Rozprašujte ze vzdálenosti cca 20 cm.
Upozornění: Používejte pouze podle pokynů. Hořlavina. Používejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů vznícení. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo zahřáté povrchy. Nikdy nestříkejte přímo do trouby. Nádoba je pod tlakem: při zahřání může dojít k výbuchu. Vyhněte se stříkání směrem k očím. Nepropichujte ani nezapalujte, ani po vypotřebování. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte aerosol, úmyslné vdechnutí obsahu balení může být škodlivé. Důležité: při nízkých teplotách může olej zhoustnout, v tomto případě jej zahřejte v teplé vodě (na 15–25°C), dokud se nestane opět tekutým.