10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 6420403

Babicovy dobroty

Babicovy dobroty

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít! Celý popis
79 Kč
Zboží od: Multiland
79 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
u zásilek od 299 Kč
S novou kartou za

25.11.2024 na výdejním místě
25.11.2024 na vaší adrese

Popis

Režie: Zuzana Fialová

Hrají: Jiří Babica

Délka: 164 min.

Obraz: 16:9


Vše, čemu se Jiří Babica ve světě naučil, teď naučí i vás ve svém pořadu. Světová jídla v české kuchyni a z domácích ingrediencí. To si nemůžete nechat ujít!

1 – GULÁŠ
Vaříme starý dobrý guláš s šéfkuchařem u paní Jany plus pár dobrých nápadů a vychytávka s řízečky.
Guláš vařila Jana Vachušková z Prahy
Šunková rolka s gulášem + opečené brambory,
jako příloha Ragů s kuskusem
Tajný recept : Kuřecí nugety s letním salátem

2 – BRAMBORY
V hlavní roli brambory s šéfkuchařem Jirkou Babicou a paní Hanou. Pozor – velká bramboráková show! Francouzské brambory vařila Hana Šteflová z Horšovského Týna
Bramborák (dva způsoby)
Různé druhy zapečených brambor
Tajný recept: Tymiánové brambory
se špenátem a olivami

3 – ŘÍZKY
Šéfkuchař Jirka Babica zatopí s paní Annou pod řízkama, zavoní Havají i Bretaní a přidá tečku z Asie. Řízky a bramborový salát uvařila Anna Uhlířová z Chroustovic u Chrudimi
Havajský řízek
Vepřový řízek s bretaňskými lusky
Tajný recept: Nudličky po Asijsku

4 – ZELENINA
Lečo paní Ivany. Dáme si také Rattatouile a recept turecké maminky. Lečo uvařila Ivana Kalašová z Klánovic
Rattatouile
Brokolice v sýrové omáčce s vejcem
Tajný recept: Zelenina turecké maminky

5 – TĚSTOVINY
Domácí fleky na šunkofleky od paní Zdeny, plus italská inspirace. A kousek špeku na konec.
Lasagne
Canelone
Tajný recept: Špeková placička

6 – PSTRUH
Rybí hody. Pečený čerstvý pstruh od paní Svatušky z Krnova u Opavy. Šéfkuchař Jirka Babica nabídne lososa v listovém těstě, rotbarsh a pálivou mexickou inspiraci.
Pstruha upekla Svatuška Šrubařová z Krnova u Opavy

  • Losos v listovém těstě
Rotbarsh – okouník mořský
Tajný recept: Rybí ragú s chilli a guacamole